Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 23 de febrer del 2017

Santuari de Montgrony-Costa Pubilla-Roc dels Llamps













Bonica excursió circular per a gaudir d'una jornada de muntanya per uns paratges molt bonics amb unes vistes extraordinàries de 380 graus, destacant sobre totes la inconfusible silueta del Pedraforca. 
El que subscriu aquestes ratlles feia 39 anys que no trepitjava la contrada, i és per aquest motiu que demano disculpes per l'errada del començament, doncs vaig seguir un corriol que sortia del darrera de l'ermita de sant Pere i em vaig equivocar. Per seguir el camí correcte, una vegada pujades les escales que porten a l'esmentada ermita de sant Pere heu de seguir l'indicador de "camí del Mal Pas" que consisteix en un camí molt planer amb una barana de protecció al costat del cingle i que ens deixa darrera del malmès refugi de les Planelles. 
Allí hem de seguir la pista i deixar-la en un revolt per seguir el camí de l'esquerra, que sense cap dubte ens deixarà dalt dels rasos i d'allí als dos cims. 
Podem tornar per camí de pujada o fer una variant que consisteix en seguir la carena fins el coll de la Bona, allí seguir més o menys la torrentera (hi ha alguna marca de pintura groga o el track) i sortirem al bonic indret de Can Maians (vistes espectaculars del Pedraforca), i d'aquí la pista ens tornarà al Santuari del Montgrony. 
HORARIS: 
del Santuari del Montgrony al refugi de les Planelles: 35mn (seguint el camí correcte) 
del refugi de les Planelles al Costa Pubilla: 1h 30mn 
del Costa Pubilla al Roc dels Llamps: 15mn 
del roc dels Llamps al coll de la Bona: 15mn 
del coll de la Bona a les Fontetes de Maians: 15mn 
de les Fontetes a can Maians: 30mn 
de can Maians al Santuari: 40mn (passant pels masos de Viles Grosses i Xiques) 
TOTAL: 4h. 
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Montgrony-Costa Pubilla-Roc dels Llamps - Montgrony, Catalunya (España)- GPS track











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada