Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 19 de gener del 2017

Fageda d'en Jordà i Sant Miquel Sacot










Bonic itinerari circular d'unes 3 hores pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb inici i final a l'àrea de Can Serra. 
El primer sector el farem per dins de la fageda d'en Jordà per a sortir al costat de la fabrica de làctics de la Fageda, aquí s'acaba el tros planer i ens enfilem de valent per anar a sortir al fantàstic indret de Sant Miquel de Sacot, després de caminar força estona per dins d'una espesa obaga quedarem enlluernats en sortir a la part solana de la muntanya i quedar envoltats d'uns prats d'una verdor esclatant. 
La sortida pot continuar fins el volcà de Sta. Margalida, però en el nostre cas, seguirem la carretereta que ens portarà a can Xel i a la carretera de Santa Pau i d'allí a les grederes del volcà Croscat. 
Aquí cal fer l'observació que seguint el track arribarem a una porta metàl·lica que ens barra el pas al camí de retorn. La clau la tenen al punt d'informació de les grederes. No estan obligats a obrir la porta; si hi ha molt públic a la caseta d'informació i no poden acompanyar-nos fins la porta, haurem de recular per tal d'agafar el camí de retorn més lluny i caminar una bona estona més. També tenim l'opció de tornar a can Xel i seguir la carretera fins l'àrea de can Serra. 
Si teniu el mini mapa que donen en els punts d'informació del parc veureu que l'itinerari de retorn és el nº 1 i el de les grederes és el nº 15, passen un al costat de l'altre però incomprensiblement estan separats per una porta metàl·lica! i els cartells i el mapa tampoc ajuden gaire a aclarir dubtes i molts menys a interpretar si el terreny és pla o fa pujada.
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Sant Miquel de Sacot i fageda d'en Jordà - Sant Cristòfol de les Fonts, Catalunya (España)- GPS track





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada