Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 23 de gener del 2017

Querol, Sant Jaume i puig de Montagut


  







Excursió circular sortint del nucli de Querol, petit municipi del que cal destacar-ne les ruïnes del Castell i que ens porta al cim de Montagut, un cim amb una taula panoràmica que ens indica que fins i tot es veu Mallorca (que no varem veure en aquesta excursió) i el Mont Caro (que si es veia), una extensió molt gran del mar des de la punta de Salou fins el Garraf, Montserrat, el Montseny, el Pirineu, i més proper: el conjunt del castell, la Creu i el cim de Montmell. 
Però si Querol ja mereix una visita pel seu castell, el Montagut també per la seva vista l'ermita de Sant Jaume de Montagut et deixa bocabadat per les seves dimensions i bellesa. El panell informatiu que hi ha comenta que si arribaven a aplegar unes 500 persones dels masos de la contrada! Aquesta xifra per si sola ja dona una idea de la importància i població que hi havia per la zona. 
És una excursió molt recomanable, el desnivell no és excessiu i es fa d'una manera gradual, els paratges que travessarem, a part dels esmentats també son molt bonics, com les ruïnes de can Requesens, o el mas de l'Aranya (situat en un lloc amb una vista molt amplia) i de tornada travessarem molts camps de vinyes. 
El camí no té pèrdua i a més està molt ben indicat. 
HORARIS: 
de Querol a cal Requesens: 30mn 
de cal Requesens a l'Aranya: 50mn 
de l'Aranya a Sant Jaume: 35mn 
de Sant Jaume al Montagut: 15mn 
del Montagut a Querol: 1h 45mn 
TOTAL. 3h 55mn
També podeu seguir aquest itinerari i veure el mapa i la gràfica a:
Wikiloc - ruta Querol-Sant Jaume-Montagut - Querol, Catalunya (España)- GPS track







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada